Samenwerking Intuition Paper Art en Galerie Apart & Zo van start!

Hierbij willen we aankondigen dat Intuition Paper Art en Galerie Apart & Zo een exclusieve samenwerking zijn aangegaan. Met ingang van 5 augustus zal gift en art shop Apart & Zo de mooie en unieke papierobjecten exposeren en verkopen.

“Papier is een flexibel materiaal, in vele verschijningsvormen en je kunt er zoveel mee doen! Onze missie is dan ook om mensen te verbazen en te verwonderen met zeer vele toepassingen van papier” aldus de bevlogen Pieter en Evelien Ermers van Intuition Paper Art uit Alverna.

Vele mensen uit de directe omgeving van Grave zullen de werken van Intuition Paper Art herkennen van de expositie ‘Verbazen en verwonderen over papier’ die afgelopen februari werd gehouden in Kunst in het Kerkje in Velp. Tijdens deze expositie hebben de makers vele enthousiaste en verwonderende reacties in ontvangst mogen ontvangen.

Gino Streefland, eigenaar van Galerie Apart & Zo, is blij met de gestarte samenwerking: “De type werken die Evelien en Pieter maken, heb ik nog nooit gezien. Ze zijn uitermate verrassend en roepen grote verwonderering op. De creatieve en unieke stijl zal onze bezoekers zeker aanspreken. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat wij voor Intuition Paper Art het exclusieve verkooppunt mogen zijn. We zullen de collectie dan ook doorlopend vernieuwen.”

Hoe zijn Evelien en Pieter tot hun liefde voor papier gekomen? Pieter werkt jarenlang als creatief vormgever bij verschillende klanten. Dan komt hij na 25 jaar tot de conclusie dat ambachtelijk papierwerk hem meer raakt dan vormgeven via een computer. Door het creatieve proces zijn gang te laten gaan, is al snel het intuïtief volgen en werken met papier geboren. Via facilitering en begeleiding helpt hij ook het creatieve proces met papier van Evelien. Intuition Paper Art is geboren en geeft hun leven vorm en kleur. Door de jaren heen zijn de technieken ontwikkeld en zijn bijzondere creaties tot stand gekomen.