Nieuw: Schilderijen van Ine Voss

Galerie Apart & Zo presenteert: Schilderijen van Ine Voss (winnaar van kunstmanifestatie Beers 2016). Sinds 1 april heeft Galerie Apart & Zo in Grave een collectie van haar werken ter expositie en verkoop voor publiek.

Ine Voss (1960) schildert en tekent al haar hele leven van kinds af aan. Creativiteit is de rode draad in haar leven. Naast haar werk was ze altijd vooral geïnteresseerd in het onzichtbare, het geestelijke, de diepere betekenis van het leven. Waarom gebeuren dingen zoals ze gebeuren, wat is er nog meer tussen hemel en aarde?

Ine heeft een brede interesse en is altijd op zoek naar de harmonie en balans. Door het voeren van een eigen praktijk voor Holistic Pulsing kwam ze tot het inzicht dat het lichaam het huis is voor je ziel en geest. Maar je huis is ook weer een lichaam voor jou als mens. Deze les heeft ze geleerd tijdens de opleiding Feng Shui door Nina Elshof aan de Feng Shui Academy in Zutphen. 

Om zichzelf verder te ontwikkelen als beeldend kunstenaar volgt Ine sinds 2014 de opleiding Schilderen op de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (België). Groeien is voor haar een proces dat nooit ophoudt.

Haar schilderijen zijn opgebouwd uit veelal felle kleuren of juist ingetogen, maar altijd is er ook harmonie en vormt het samen één geheel. Ine schildert met acryl of olieverf, op kleur en maat. Portretten maakt ze ook in opdracht. Met rietpen en inkt is Ine ook in staat om snelschetsen te maken. Daarnaast geeft Ine ook verschillende workshops.

Met Ine Voss heeft Galerie Apart & Zo weer een bijzondere kunstenaar die enthousiast is om haar werk in Grave te tonen.